coche glp girona

Procés i el fàcil que és convertir el teu cotxe en GLP

Convertir el teu cotxe en GLP és un procés fàcil que no pren més de 8 hores i permet comptar amb un vehicle més econòmic i que emet menys contaminació, a més es veu afavorit amb una bonificació en el pagament d’impost de circulació i per comptar amb una etiqueta ECO rep descomptes en zones d’estacionament de pagament i pot circular per carrils VAO.

Per a iniciar el procés de conversió s’ha de comptar amb un kit GLP, que inclou un dipòsit GLP de 60 litres totalment segur que s’instal·la en general en el buit de la roda de recanvi. Inclou també un convertidor que s’encarrega de portar el GLP d’estat gasós a líquid i portar-ho amb la pressió indicada al motor a través de conductes fabricats en PVC d’alta resistència.

La instal·lació dels diferents elements i conductes es realitza perquè quedin totalment aïllats del sistema de fuita per a evitar qualsevol tipus de risc. El kit GLP ha d’incloure també un joc d’injectors especials que permeten introduir el combustible a l’interior de la cambra, garantint que es distribueixi de manera adequada en tots els cilindres.

La conversió a GLP requereix la instal·lació d’una nova centraleta per al mapatge del motor, el kit en general inclou una, la centraleta permet que el cotxe pugui treballar amb GLP o amb gasolina, és a dir amb tots dos tipus de combustible.

És important saber que aquesta conversió ha de ser realitzada per tallers homologats i autoritzats com el nostre taller a Girona, ja que per a realitzar la ITV és necessari comptar amb el document que certifica aquesta conversió.