taller torrent girona

Mantenir el cotxe en bon estat a Girona

Mantenir el cotxe en bones condicions és una decisió molt intel·ligent que genera important estalvi de temps i diners. A més, certifica la tranquil·litat que els que viatgen en l’acte compten amb més possibilitats de tenir trasllats i viatges confortables i segurs.

Els conductors que coneixen la mecànica dels seus cotxes s’anticipen a les seves avaries, ja que dediquen temps i esforços a mantenir-los en perfecte estat per evitar inconvenients i accidents vials.

Són persones que estan pendents de fer el canvi adequat de rodes, coneixen que la seva profunditat mínima és de 1,6 mm perquè siguin aptes per a la conducció segura i que han de canviar-les en el temps assenyalat pels seus fabricants, encara que el dibuix de la roda no hagi arribat a la profunditat mínima, perquè perden elasticitat.

Els conductors de cotxes que volen mantenir la seva funcionalitat, fan el canvi d’oli i líquid refrigerant tenint en compte les recomanacions dels seus fabricants, ja que tenen cura l’operativitat del seu motor i s’asseguren fer canvi d’oli abans de passar els 30.000 km de recorregut.

El nivell de refrigerant assegura que el motor es pugui refrescar davant les altes temperatures que ha d’assolir per al desplaçament habitual, els conductors previnguts detecten que el seu nivell baixa quan detecten un color cridaner.

Estan pendents dels frens dels seus cotxes i els revisen amb freqüència anual o quan descobreixen canvis en la seva marxa i quan noten que els pneumàtics es gasten més ràpid d’un costat revisen la seva direcció.