Les vendes de cotxes elèctrics a Espanya segueixen a l’alça

Els cotxes elèctrics sumen més de dos mil matriculacions el que implica una alça en aquesta dada d’un 127%, respecte a la mateixa temporada l’any anterior. És una xifra que indica que la preferència pels cotxes elèctrics continua incrementant-se en el mercat automobilístic.

A Espanya i gran part de la UE els cotxes elèctrics tenen dades positives i el percentatge de compra augmenta prop d’un 40%, un increment que no s’ha presentat en el mercat de venda de cotxes que es comercialitzen al país.

Els cotxes elèctrics representen un percentatge petit en comparació amb el total de cotxes matriculats, però l’interès per la seva compra continua creixent al públic en general.

És un favoritisme que ha incidit en les vendes de turismes elèctrics que van sumar més de mil vuit-centes unitats, acumulant una preferència de gairebé del 50%.

Entre els cotxes més venuts es destaca el Hyundai Kona elèctric amb rècords de venda i gran preferència entre els espanyols que aposten pels cotxes elèctrics petits.

També, el model Renault ZOE i el nou Volkswagen ID.3 són models elèctrics que estan liderant les vendes. Són dades importants que mostren la tendència del mercat automobilístic, segons registres de vendes i matriculacions i que pel que sembla pot influir en les vendes de cotxes elèctrics durant la nova temporada.