Conversió de vehicles GLP a Girona

Actualment, convertir els cotxes a GLP és una opció viable i pràctica no només per l’estalvi econòmic que representa, sinó perquè s’ajuda al medi ambient de manera directa, ja que el gas liquat és un agent molt menys contaminant que el combustible tradicional.

Aquesta conversió és un procés mecànic de complexitat mitjana, no obstant això, calen experts que s’encarreguin de fer-ho i per això s’ha de buscar assistència com l’oferta pel Taller Torrent, per fer-la de manera adequada i sense córrer gaires riscos.

Aquest taller compta amb diversos anys d’experiència i ha esdevingut l’opció preferida d’usuaris que busquen fer aquest tipus de canvi als vehicles, i és que a més de comptar amb la maquinària i eines necessàries, disposen de mecànics professionals amb molta experiència.

Disposa també d’eines tecnològiques, cosa que facilita molt la seva feina i ofereix més exactitud quant al diagnòstic de la totalitat del cotxe, així evita qualsevol marge d’error humà.

Per què és millor canviar el vehicle a GLP?

Canviar un cotxe a GLP s’ha convertit en una aportació ecològica de gran escala, perquè mentre més usuaris prenguin aquesta decisió, més gran serà l’aportació al medi ambient, a més de tots els avantatges que ofereix per al mateix cotxe i l’usuari.

Ajuda a millorar la qualitat de l’aire

El GLP genera poques emissions de CO2, d’aquesta manera contribueix que l’aire urbà sigui de més qualitat.

És més barat

Tant a Espanya com a la resta del món, el GLP és més barat, això es tradueix a un estalvi econòmic important per als usuaris que optin per aquesta alternativa.

Major vida útil

Els motors que funcionen amb GLP compten amb una vida útil molt més llarga, cosa que permet estalviar encara més diners.