cuidar coche girona

Com cuidar el teu cotxe per dins i per fora

El cotxe és un bé molt preuat que hem de cuidar per a tenir-lo en molt bones condicions i prolongar al màxim la seva vida útil, per això és important realitzar el manteniment adequat de manera periòdica. Quan ens referim al manteniment englobem tant el seu interior com el seu exterior, es tracta de tasques senzilles que podem fer nosaltres mateixos.

La carrosseria és la part del cotxe que mostra el seu disseny i brinda protecció, però per ser la part exterior està exposada als elements mediambientals, per això és necessari utilitzar els millors productes per a protegir-la del desgast, es recomana l’ús d’un sabó especial per a la neteja i protecció del cos, així com esponges de bona qualitat i draps de microfibra.

Per a brindar una major protecció es recomana aplicar cera, que permet il·luminar l’exterior del cotxe i mantenir una capa protectora que evita que la pols es fixi. Una de les parts més exposades a la brutícia són els pneumàtics, per a mantenir-los nets val la pena comptar amb un joc de raspalls i un bon netejador de llandes

És recomanable comptar també amb un kit de reparació de raions en la carrosseria, hi ha una gran varietat de productes especialment formulats per al tipus i color de la pintura.

La cura de l’interior del cotxe requereix de productes de bona qualitat que no generin taques en la decoració interior o causin males olors. Una bona opció és comptar amb un aspirador portàtil de bona potència que permeti eliminar la pols en tot l’interior del cotxe, fins i tot en els racons més inaccessibles.

Hi ha productes de bona qualitat per a netejar el quadre de comandament i la decoració interior que ajuden a la seva cura i eviten l’aparició de taques. Un ambientador també és necessari per a mantenir un ambient agradable i amb olor a nou.