Avantatges d’un cotxe elèctric

Des de fa uns anys ja és un fet que els cotxes elèctrics estan disponibles en el mercat, oferint-nos una alternativa amigable amb el medi ambient per a poder transportar-nos en el dia a dia. Aquí et deixarem conèixer els millors avantatges que aquests cotxes ofereixen.

Són més duradors i ecològics

Com esmentem anteriorment és una alternativa amigable amb l’ambient ja que aquests cotxes tenen una emissió de gasos tòxics de 0% pel seu ús d’un motor elèctric, el qual al no posseix cap mena de combustió interna, per la qual cosa no té deixalles tòxiques. Al seu torn tenen una mitjana d’avaries molt baixes a diferència d’un cotxe amb un motor de combustió interna, ja que el cotxe elèctric té poques parts que s’encarreguen del moviment d’aquest, així que en utilitzar aquest tipus de cotxe pots anar-te oblidant de les clàssiques i molestes avaries recurrents d’un cotxe a motor.

El manteniment és econòmic

El cotxe elèctric consta d’un manteniment molt econòmic, més enllà de canviar frens i pneumàtics aquests cotxes només requereixen una revisió de les bateries i motors elèctrics cada cert temps, res d’olis, filtres, embragatges i molts més. T’estalvies molt en rendiment, a què ens referim amb això? Fàcil aquests es carreguen completament en una nit i el seu cost per cada 100 quilòmetres és d’aproximadament 1 euro, cosa que els cotxes regulars no són capaços d’igualar.

Té avantatges fiscals

Aquests cotxes gaudeixen d’avantatges fiscals per a incentivar a la població a fer el canvi, ja que ens ofereixen un cost reduït en els aparcaments públics, a Barcelona aquests tenen l’impost de matriculació gratuït.